Bydle Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Panowie po dłuższej trasie w deszczu zauważyłem dzisiaj ze mam wode w bagazniku na dnie. Pytam sie skąd? Miał ktoś z was taki przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 sprawdz uszczelkę klapy , ewentualnie jak miałeś wklejaną szybę to tam bym szukał... najprościej rozebrać wnętrze bagażnika i samemu zamknąć się w nim z latarką a druga osoba niech leje wodę dosyć intensywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 W błotnikach są takie jakby wywietrzniki. U mnie po myciu kiedyś było podobnie teraz jest ok ale nic nie robiłem;) Po wyjęciu wszystkich gratów miałem wrażenie że to przez nie właśnie płyneło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.