Terrano_Podhale Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam drogich forumowiczów jestem nowy na forum i bardzo mi się ono podoba. Od razu zacznę od problemu jaki trapi mojego Terrano II a mianowicie od pewnego czasu zawiesza mi się obrotomierz i w ogóle nie działa. Działa bardzo sporadycznie ale w 90% nie działa w ogóle. Bardzo proszę o pomoc co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Cześć kolego jak w wyszukiwarce poszukasz to tych tematów trochę było na tym forum jest wszystko prawdopodobnie zimne luty w zegarach z tego co pamiętam przywitaj się tu ze wszystkimi http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1060-chcesz-si%C4%99-przywita%C4%87-jeste%C5%9B-nowy/ dobrze by było jak byś uzupełnił profil, przy terrano II dopisz jaki masz silnik życzę miłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witaj .... no ale enzo mnie ubiegł już. to nie wina czujnika bo wtedy i silnik by coś pewnie utykał, sam obrotomierz albo podłączenie do zegarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrano_Podhale Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dziękuję bardzo koledzy za szybką odpowiedź tym bardziej cieszę się że trafiłem na tak profesjonalne forum. Ale korzystając z przywilejów świeżaka prosił bym o jakiś link pomocny w tym temacie bo nie mogę nic znaleźć chyba nie potrafię szukać obiecuje ze się poprawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 tu coś jest. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/68752-obrotomierz-zawiesza-sie/?hl=%2Bzimne+%2Bluty&do=findComment&comment=747214 a na przyszłość, w prawym górnym rogu forum, jest wyszukiwanie... wystarczy że wpiszesz obrotomierz i już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.