arek67 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam Szanownych Forumowiczów Tegoroczne świeta spedzam w Krakowie , wszystko cudnie tylko....wczoraj padł mi silnik w maverick 2,4 benzyna.Wcięło płyn chłodniczy a pod autem pojawiła się plama tegoż z mazią oleju.Szukam w okolicy pomocy ponieważ do Tarnowskich Gór kawałek drogi. .Wiem że czas niesprzyjąjący jednak liczę na pomoć okolicznych kolegów z forum. Pozdrawiam serdecznie. Arek tel. kontaktowy 519161558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 to to tu tu : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/97597-numery-ratunkowe-czyli-gdzie-dzwoni%C4%87-w-razie-wtopy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 nie wiem jak moge pomoc, ale sprobuje jak tylko Arek oddzwoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 w najgorszym wypadku mogę poszukać lawety i podjechać po ciebie jutro. ale to pewnie będzie więcej kosztowało niż naprawa na miejscu jak coś to masz do mnie nr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 ewentualnie ruszymy @Dymiona, przeciez on ma zaprzyjazniony warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 można i tak. Arek na forum krzyczy pomocy a nie odbiera telefonu.... jak się odezwie to coś pomyślimy. ja bym miał do zrobienia 350km + koszty lawety, jak bym miał po niego jechać. chyba faktycznie taniej będzie go naprawić w dymiona zaufanym warsztacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Arek wyslalem ci nr Dymiona przez sms. Dzwon do niego, temat ma nakreslony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Auto juz zaciągnięte to szpeca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.