Karminadel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 @Gregson - w opisanej przez Ciebie sytuacji nic się nie stanie. Zobacz testy tego systemu na youtube. Przy wyższych prędkościach praktycznie zero rekcji - czasami minimalne wytracenie prędkości (ale bez hamowania na szlag). System został zaprojektowany tak do prędkości 40-50km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1404 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) To powie ktoś w końcu gdzie jest ten radar ?? Takie było pytanie w pierwszym poście i nie ma na nie odpowiedzi a zamiast tego dywagacje na temat akcji serwisowych. U mnie po trasie ok 200 km w warunkach zimowych się zaświeciło. Ok, zajrzałem pod maskę i jakieś kabelki wchodzą do modułu dokręconego od tyłu do znaczka. Znaczek czysty więc albo moduł pada albo coś innego. Edytowane 31 Stycznia 2021 przez krzysiek1404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 2 godziny temu, krzysiek1404 napisał: To powie ktoś w końcu gdzie jest ten radar ?? Takie było pytanie w pierwszym poście i nie ma na nie odpowiedzi a zamiast tego dywagacje na temat akcji serwisowych. U mnie po trasie ok 200 km w warunkach zimowych się zaświeciło. Ok, zajrzałem pod maskę i jakieś kabelki wchodzą do modułu dokręconego od tyłu do znaczka. Znaczek czysty więc albo moduł pada albo coś innego. jak u mnie sie taki komunikat pojawia, to wystarczy, że wyczyszczę logo na grilu i temat znika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi