Gość ptre Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 witam, od dluzszego czasu mierze sie z zamiarem zakupu patrola...mam co prawda jeepa xj przygotowanego w teren, ale chce zakupic patrola z mocniejszym silnikiem do zabawy... czy ktos cos wie o tym aucie? http://otomoto.pl/nissan-patrol-370-twin-turbo-okazja-C35185864.html ogladal ktos? na filmie jaki mozna znalezc w necie to troche za mocno sie buja jak na dopiero co zrobione.... ogldal ktos? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Silnik zacny w sumie - nie wiem tylko czy na trawersach sobie będzie radził - takie wynalazki mają problem podobno ze smarowaniem przy przechyłach - tzn trochę generalizuje nie wiem jak 300zx Swoją drogą to wiem że chłopaki robią z 4.0 strokera na 4.5 - więc kwestie silnika można tak rozwiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.