wasil Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 WitamCzy miałby ktoś na zbyciu przetwornicę ksenona do p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 poszukaj od którejś laguny są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 ciężka sprawa z tymi przetwornicami jest jak sa to regenerowane i to i tak drogie a kto wie czy podziała długo juz przechodziłem to i w mojej P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasil Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A gdybym kupił całą lampę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 to wymienisz całą lampę, ja kupiłem używane xenony i działają już 2 lata, tak jak pisałem poszukaj z laguny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeczek26 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam. Mam pytanko do bardziej zorientowanych kolegów: w mojej Primerce eksplodował żarnik w lewej lampie, wymieniłem najpierw na chiński zamiennik ale okazało się że wymieniony żarnik miga a po kilku- kilkunastu minutach lampa gaśnie całkiem i dopiero po ponownym włączeniu zapala się znowu na kilka minut i znowu gaśnie i tak w kółko. Pomyślałem że to wina żarnika więc wymieniłem na oryginalne Osram Xernac D2S, ale problem nie zniknął więc to nie wina żarnika. Z drugą lampą nie ma żadnych problemow tzn. świeci cały czas i nie mruga. Czy to wina przetwornicy? A jeśli tak to gdzie ją znajdę w aucie i jak ją można zdiagnozować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.