Mibars Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cześć, Przeglądając stare papierzyska trafiłem na cennik Nissana Pickupa z 2001r - Wzięty w salonie jak kupowaliśmy Micrę. Jak widać na naszym rynku w 2001r Navara to była wersja wyposażenia Pickupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Lista wyposażenia w pakietach bezcenna. Np włączany z wewnątrz napęd 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibars Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Lista wyposażenia w pakietach bezcenna. Np włączany z wewnątrz napęd 4x4 Mnie ciekawi co to jest to "logiczne światło" Tak sobie googlując, to Nissan Pickup (czy tam Pick up ) na niektórych innych rynkach występował pod nazwą Navara niezależnie od wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pewnie w logicznym miejscu Na liście są napinacze pasów bezpieczeństwa. Jestem ciekaw jak wyglądały te zwykłe, czyżby konstrukcja z Fiacika 125p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.