Gość heineken72 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 poszukuje bezpiecznika odpowiedzialnego za sterowanie zamka centralnego u mnie just kilka dziur w tabliczce bezpiecznikiwej ( nie ma bezpiecznika) pozostałe wszystkie wyciagnołem i dalej działał p.s. musiałem go znależć szybko bo szedł sygnał na zamek - zamknij - ale wyjołem wszystkie i niestety szedł dalej :cry: i ... spalił siłownik w drzwiach (po raz drugi już) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 A może pod maską ? Tam też są bezpieczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Od takich rzeczy bezpiecznik bardzo czesto jest umieszczony gdzies na kablu od centralki. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 pewnie tak.. odpusciłem sobie ale ciekawe jak sie przepali to gdzie znajde podejżewam ze może byc przy oryginalnym sterowniku zamków ale juz nie chce dalej rozkręcać z ciekawości :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.