Gość tork7 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam! Muszę wymontować tylną lampę i wiem,że by to zrobić ,należy zdemontować tapicerkę w bagażniku.Niestety nie wiem od czego zacząć.Może jest ktoś kto mnie naprowadzi.Z góry dziękuję..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Rozumię że masz kombi, to trzeba wyjąć podłogę tą częściową nad lewarkiem , zdjąć rolętę , położyć tylne oparcie , górna plastikowa listwa jest mocowana na spinki jak dobrze pamiętam 1 srubkę .Listwę górną trzeba szarpnąć żeby zeszła . Tapicerka bez problemu powinna wyjść ale pamiętaj że lampy są uszczelnione do karoserii masą elastyczną która nie twardnieje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Warto jeszcze byłoby napisać, którą lampę chcesz demontować i który element tapicerki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.