zibide Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Hallo, nie mam ksiazki,jak to sie robi? Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Koelgo przeniosłem bo to nie ten dział. Po drugie opisz dokładnie jaki masz samochód bo samo qashqai nie wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibide Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 qasqai+2 2,0 bezyna 2009rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeti Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam. Mam pytanie czy tylna kanapa w qasqai 2,0 bezyna 2009rok jest jakoś podnoszona ? Nie chodzi mi o oparcie które się składa ale o kanapę. Mam problem z wpięciem fotelika dziecięcego w miejscu za kierowcą, bo opiera się o zapinkę jednego z pasów i problem jest z dopięciem izofixa. Nie chce na siłę kręcić tej zapinki żeby nie urwać przewodu [ chyba od czujnika zapięcia pasów ]. Mówiąc szczerze to kijowe rozwiązanie z tymi zapięciami pasów wprost z kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie jest. Wysłano z Nokia Lumia 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeti Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 To lipa ;[. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie jest tak źle, 2m szafę udało mi się przewieść. Pamiętaj że siedzisko kanapy w pionie zmniejsza przestrzeń bagażową o grubość siedziska, jedyny plus to płaska podłoga. Jednak dla takich celów kupuje się kombi a nie hatchback'a na resorach. Wysłano z Nokia Lumia 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeti Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Chodziło mi jednak o dostanie się jakoś do tych pasów - pod tym względem kijowo . Na razie wożę tylko jeden fotelik wiec nie ma jeszcze problemu , bo za pasażerem wpina się normalnie. Ale za kierowcą, fotelik opiera się na zapince pasa a tak nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bino Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam nie chce zakładać nowego tematu bo mój wiąże się z tym . Jest jakaś instrukcja albo ktoś demontował tylne oparcia plus siedzisko? Zakupiłem pokrowce skórzane i muszę się podpiąć pod siedziskiem. Na dodatek muszę wymontować tylni podłokietnik. Czy ktoś coś takiego robił lub napisze krótko jak zrobić i jakiej kolejności czy coś. Nic nie znalazłem na forum o tym a z podłokietnikiem bawiłem się strasznie i nic. Wiem że to nie jest jakaś masakra i ostatecznie odkręcę co bd ale może ktoś dysonuje jakąś radą przed czym się ustrzec mam N Q z 2011 model tekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Bino,jeżeli już chcesz wyjmować tylną kanapę to musisz mieć kogoś pod ręką kto pomoże Ci to zrobić,cała operacja jest mało wygodna i można sobie pokiereszować samochód.Ja wyjmowałem tył,ale w J11.Sporo odkręcania i zaczynałem od strony bagażnika,bo jak odkręcisz tył to widzisz dalej gdzie trzyma przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam nie chce zakładać nowego tematu bo mój wiąże się z tym . Jest jakaś instrukcja albo ktoś demontował tylne oparcia plus siedzisko? Zakupiłem pokrowce skórzane i muszę się podpiąć pod siedziskiem. Na dodatek muszę wymontować tylni podłokietnik. Czy ktoś coś takiego robił lub napisze krótko jak zrobić i jakiej kolejności czy coś. Nic nie znalazłem na forum o tym a z podłokietnikiem bawiłem się strasznie i nic. Wiem że to nie jest jakaś masakra i ostatecznie odkręcę co bd ale może ktoś dysonuje jakąś radą przed czym się ustrzec mam N Q z 2011 model tekna. Nie wiem jak daleko chcesz ingerować w tylne siedzisko ale może Ci się to przyda Siedzenia.pdf Co prawda to nowy QQ ale sądzę że demontaż niczym się nie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Kurde jak sie wyciąga to tylne siedzisko w J10? Zawleczek żadnych nie ma, trzyma sie w dwóch miejscach, szarpie az je grubo wyginam w miejscach gdzie trzyma i ani sie ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi