gregson Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 No tak, ale za rok dwa gdy bedziesz chcial isc do innego ubezpieczyciela to moze byc problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 poszukam takiego u którego nie będzie problemu - kilku mam do wyboru . Poza tym - za dwa-trzy lata wycena auta może zejść poniżej progu dwóch zabezpieczeń u danego ubezpieczyciela, to tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Hej. Warta - 2400 PLN, wartość auta oszacowana na ... 80 000 zł (zakup 90 000 zł rok temu) Pakiet (podobno) najbogatszy. Edytowane 28 Lipca 2015 przez seta21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 ja mam w Warcie 1925 zł.Ochrona zniżek,szyb,zagwarantowana stałość wartości samochodu,asistans....pakiet dilerski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Proama - 1520 , pełna opcja OC,AC,NW,szyby, oryginalne części,etc. , auto wycenione na 83 tysie (bo więcej się nie dało) w dniu zakupu (dałem nieco więcej za auto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Załatwiałeś kiedyś odszkodowanie przez Proamę??? W ubiegłym roku po stłuczce(nie z mojej winy) ,w ciągu 2ch tygodni miałem auto naprawione przez Wartę.W tym samym serwisie ,1.5 miesiąca już czekał facet ze stłuczką(też nie ze swojej winy) ubezpieczony w Proamie.A końca przepychanki z blacharnią nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Załatwiałeś kiedyś odszkodowanie przez Proamę??? W ubiegłym roku po stłuczce(nie z mojej winy) ,w ciągu 2ch tygodni miałem auto naprawione przez Wartę.W tym samym serwisie ,1.5 miesiąca już czekał facet ze stłuczką(też nie ze swojej winy) ubezpieczony w Proamie.A końca przepychanki z blacharnią nie było widać. Mam nadzieję że nigdy nie będę musiał nic z nikim załatwiać , ale uznaję że skoro chce spać w miarę spokojnie to lepiej ubezpieczyć nawet w gorszej firmie niż nie ubezpieczyć wcale. A obiegowymi opiniami się nie przejmuję bo doświadczenie każdy ma zróżnicowane. Nota bene - w ten sam sposób opisaną opinię o Axa też jakiś czas temu słyszałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Poniekąd,częściowo masz rację,ale wolę ubezpieczać w bardziej znanych firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Przymierzam się powoli do ubezpieczenia QQ na kolejny (drugi rok). Na razie wysłałem zapytanie do salonu, gdzie ubezpieczałem auto i pani od ubezpieczeń zaproponowała mi przedłużenie polisy tam gdzie dotychczas. Czy składka roczna 1969 zł za pełen pakiet, to dobra cena, taka sobie, a może wysoka? Warunki ubezpieczenia są następujące: - wartość samochodu 74500; - wersja All risks pełen zakres czyli objęcie ochroną ubezpieczeniową wszelkich zdarzeń powstałych niezależnie od woli Ubezpieczonego (gradobicie,zalanie,pożar); - brak franszyzy integralnej; - brak redukcji sumy ubezpieczenia po wypłacie odszkodowania; - bez udziałów własnych; - ass na 25000 zł POLSKA zagranica; - naprawy w autoryzowanym salonie na nowych oryginalnych częściach; - auto zastępcze 7 dni; - ochrona utraty zniżki w przypadku szyby – szyba oryginalna; - 12 miesięcy stała suma ubezpieczenia. Może być czy jednak szukać dalej? Edytowane 5 Listopada 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Moim zdanie,dobre warunki ,tanio rzadko znaczy dobrze , z tym że nie napisałeś ile Masz zniżki na AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie będę więc już chyba szukał dalej. Mam pełne zniżki Manixio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Porównuję do swojej polisy i wydaje mi się , że to korzystna oferta. Czy tanio? Dla mnie -drogo . Dla colinsa pewnie też kiedy jest się tylko "płatnikiem" ! Ale ... oby tak dalej omijało nas "zezowate szxzęście" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ale mi nie chodziło o TĄ ofertę że tania( choć droga ona nie jest ,bo za ok. 2,5% wartości auta dostaje dość solidny "pakiet") Po prostu mozna znaleźć taniej ,tyle że, czy lepiej? Ot co miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Taniej na pewno, ale nie dużo. Więc podsumowując cena w normie. Dużo to jest wg mnie w granicach 2300-2500 - zaś mi na początku oferowali za... 5500 hahahaha bo niby żadnych zniżek nie miałem (dotychczasowe pojazdy były na żonę). Ale ostatecznie udało się "przepisać" zniżki zony na mnie i za nową Teknę też miałem około 1800-1900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Bierę to co dają, bo nie chce mi się już szukać. I tak od 3 dni kupuję olej do QQ i im dłużej szukam, to tym większy mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wpisał się tu jakiś nowy klubowy "kolega" o kryptonimie PZU i Tobie radził skoro nie masz czasu abyś zadzwonił na infolinię w/w firmy.Więc ja mu tak odpowiedziałem . Kiedy mój post wszedł na forum tej kryptoreklamy już nie było ... Nie wiem czy sam to usunął czy też tak czujna jest nasza Administracja ? Wybaczcie że tak to wyszło Ok! Nowy ja gościa nie widziałem,kajam się ,a wpisy usunę OK!? Myślę ,że na tę grę słów nabrał się też redaktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Czyli jakaś kanalia nas tu chciała skłócić. Bo normalnie prawie się rozbeczałem, że Nowy tu na mnie jedzie, a ja przecież dla niego (i reszty forum) całe serce oddaję. Zdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Dziękuję pięknie kochany Skyler-ku ! Myślałem już , że mam jakieś zwidy ...choć dziś ani wcześniej nic nie brałem Cieszę się ,że zapobiegłaś linczowi ... bo mi Koledzy nie uwierzyliby Colins wiedz , że z wzajemnością ... Edytowane 5 Listopada 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja widziałem . To nie była krypto ,a reklama całą gębą. Najlepszego Colinsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Manixio, ja w maju chleję. Jednak dziękuję już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi