Krystoferson Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Proszę o pomoc, jak zdjąć tapicerkę przy zamkniętych drzwiach lub jak je otworzyć, nie reagują na klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Podbijam post, bo kilka osób pisało o naprawie zamka, nikt nie napisał jak zrobić to przy zamkniętych drzwiach. Tam nie ma jak podejść do boczka. Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Zielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opisałem taki przypadek kiedyś dla T30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abcdefw Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Witam, Przeglądałem forum lecz nic nie udało się mi znaleźć, jedynie ten temat - bez rozwiązania. Zamknęły się lewe tylne drzwi (tył po stronie kierowcy), i nie można ich otworzyć z zewnątrz ani wewnątrz. Zacząłem rozbierać rozbierać boczek, odkręcenie wszystkich śrub (pod zaślepką przy klamce oraz odkręcenie śrub pod srebrną maskownicą), lecz w jaki sposób wyciągnąć go jeśli on jest dociśnięty "budy auta" - i nie ma jak go wyciągnąć. Przy otwartych drzwi ściągnięcie go to nie problem. Czy ktoś z was wie jak wyciągnąć boczek przy zamkniętych drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukBar Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 A jak się dostać do tylnego zamka jeśli się od zewnątrz nie otwierają a od środka jest blokada na dzieci czyli klamka tez nie działa powiem ze to t31 i drzwi tylne za kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amk75 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia W dniu 30.10.2023 o 20:25, LukBar napisał: A jak się dostać do tylnego zamka jeśli się od zewnątrz nie otwierają a od środka jest blokada na dzieci czyli klamka tez nie działa powiem ze to t31 i drzwi tylne za kierowcą Połóż siedzenia, ściągnij uszczelkę z drzwi na wysokości klamki potrzebujesz latarki znajdziesz tam zapadkę od blokady drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi