pawcio Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Wg. mnie tak. Więc wychodzi na to że kolega nie ma Tekny. Chyba że Tekna Teknie nie równa jeśli chodzi o rok produkcji ale nie sądzę, żeby tak było. Za dużo zamieszania w produkcji by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qashqai07 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Po sprawdzeniu na stronie od Pawcia wyskakuje Tekna. Dodam Rok 2016 napęd 4x4 Edytowane 12 Października 2017 przez qashqai07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Wg. mnie tak. Więc wychodzi na to że kolega nie ma Tekny. Chyba że Tekna Teknie nie równa jeśli chodzi o rok produkcji ale nie sądzę, żeby tak było. Za dużo zamieszania w produkcji by było. Mój poprzedni post to nie było pytanie czy Tekna ma FullLED - bo wszystkie miały. Pytałem czy kolega qashqai07 ma fullLed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qashqai07 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Mijania,drogowe są led. W kierunku jest chyba żarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Włącz je i zobacz czy są żółte czy bardziej niebieskie Mój poprzedni post to nie było pytanie czy Tekna ma FullLED - bo wszystkie miały. Pytałem czy kolega qashqai07 ma fullLed. Ty to potrafisz zakręcić faktiko jakoś myślnika nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 http://bfy.tw/ER7d http://nissan.auto.com.pl/dekoder_vin/ Ciekawe tylko czy to działa prawidłowo bo ja mam n-conectę a pisze że mam Acenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qashqai07 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Włącz je i zobacz czy są żółte czy bardziej niebieskie Ty to potrafisz zakręcić faktiko jakoś myślnika nie zauważyłem Niebieskie bo np. Na rejestracjach nadjeżdżających samochodów lub na znakach odbija się niebieska poświata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 W takim razie podjedz do ASO i sprawdź. Może tez masz zmieniony akumulator. Tylko 10 razy szybciej zaparkujesz sam Taki bajer z którego wcale się nie korzysta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qashqai07 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Dzięki koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ejjj tam ja korzystam jak tylko jest możliwość. W dużym ruchu nie zawsze. Ale bawi mnie ten gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi