kamilekk121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam,Nissan primera p11 1.6 benzyna 2001r. od dłuższego czasu mam pewien problem. Na polu zegara zaczęła migać ikona poduszki powietrznej i pasów bezpieczeństwa. W sumie stało się to bez żadnej przyczyny po prostu pewnego razu wsiadłem odpaliłem i zaczęło migać, niezależnie od tego czy pasy są zapięte czy odpięte. U mechanika dowiedziałem się, że prawdopodobnie chodzi o poduszkę a nie o pasy jednak diagnoza komputerowa chwilowo nie jest na moją kieszeń. Co powinienem zrobić z tym fantem może, to jest tylko kwestia pewnych czujników, przypadkowo mogło coś się odłączyć nie mam zielonego pojęcia więc proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 poszukaj, było jak tego się pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 U mnie wystarczyło szybko fotel przestawić i już się kontrolka paliła , ja na opaskę elektryczną złapałem i jakiś czas mam spokój. Poszukaj w dziale triki i sztuczki . http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67296-tricki-i-sztuczki-primera-i-mo%C5%BCe-nie-tylko/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam, Nissan primera p11 1.6 benzyna 2001r. od dłuższego czasu mam pewien problem. Na polu zegara zaczęła migać ikona poduszki powietrznej i pasów bezpieczeństwa. W sumie stało się to bez żadnej przyczyny po prostu pewnego razu wsiadłem odpaliłem i zaczęło migać, niezależnie od tego czy pasy są zapięte czy odpięte. U mechanika dowiedziałem się, że prawdopodobnie chodzi o poduszkę a nie o pasy jednak diagnoza komputerowa chwilowo nie jest na moją kieszeń. Co powinienem zrobić z tym fantem może, to jest tylko kwestia pewnych czujników, przypadkowo mogło coś się odłączyć nie mam zielonego pojęcia więc proszę o pomoc i z góry dziękuję. Wejdź w ogólny dział Primery, następnie na górze po prawo masz wyszukiwarkę - wpisz słowo ->AirBag<-. Wyjdą Ci 23 pozycje gdzie pisano o AirBag lub jej kontrolce, potem wystarczy poczytać a na pewno coś trafisz dla siebie. Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.