kopich Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, Na poniższym filmiku widac poduszkę silnika nissan 2.2 dci. Mam takie pytanie czy ta poduszka mam miec takie luzy? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A sam silnik mocno drga przy wysokich obrotach i nagłych zmianach prędkości obrotowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopich Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 na biegu jałowymm nie drga. Najbardziej odczuwalne jest to na biegu 2i3 jak sie pusci pedal gazu. Czuć wtedy lekkie szarpniecie czy tam drganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jeśli Cie to wkurza, można wymienić i zobaczyć czy jest poprawa komfortu podróżowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopich Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Moze ten tym tak ma juz. Postaram sie wymienić i napisze czy cos sie poprawiło. Jedna poduszkę silnika (tylna) wymieniłem i jest tak samo w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskr5 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zaklej całą powierzchnię silikonem do szyb- jeśli nie chcesz wymieniać. Polata jeszcze trochę a będziesz miał pewność czy znalazłeś źródło problemu powodujące drgania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.