saper Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam mam mały problem moja almera 1.4 gx po odpaleniu było czuć zapach benzyny i autko ciężko odpalałódź wymieniłem listwę wtryskową z regulatorem i pomogło ale po ok 1tys km autko odpala ładnie ale na biegu jałowym chodzi 10-20sek i gaśnie po dodaniu gazu dla się i jeżeli tylko będę trzymał padał w podłodze to początkowo obroty skoczą a potem opadają stopniowo do zera dodam że problem nie występuje przy zasilaniu LPG na gazie trzyma ładnie obroty czego może to być wina? Przepustnica a może pompa świece i przewody wykluczylem bo nie problemu z LPG choć i tak planuje świece wymienić bo razem z przewodami ok 10 tys maja dodam że jak już czasem zgaśnie to wtedy trzeba 5 min odczekać zanim upali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 zakręć butlę od gazu wyjeździj gaz z układu i wtedy zobacz co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_goral1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A filtr paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A co da wyjeździe gazu z układu jeżeli to nie z nim problem??a utko zgaśnie bo kiedyś tak zrobiłem filtr paliwa wymieniony 1.5 roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 no nic chciałem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.