s-s-z Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Wiem że problem wycieraczek to temat rzeka w N15 ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Wycieraczki przód,tył oraz spryskiwacz działają ok 30 min a potem nic. Jak samochód ostygnie to jest to samo max po 30 min wszystko zdycha. O co może chodzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wycieraczki przednie jak i tylne mają osobne silniczki, więc problemu bym szukał w manetce ich włączania. Może jest słaby styk na kostce lub wewnątrz manetki. Następuje przegrzanie i powoduje przerwę w układzie. To samo może tyczyć się bezpiecznika a raczej gniazda bezpiecznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczyp Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 JA bym stawiał na zacierający się mechanizm wycieraczek. Nagrzewa się i rozszerza, przez co łapie. Rozbierz podszybie i zobacz jak to u Ciebie wygląda, u mnie jeden jest w połowie wytarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.