Łukasz83 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 a Po polskiemu można coś bo widząc taki tyt atakujemy spamerów ,,,, Pozdro .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niedziela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 o c o chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Arkadia,Warszawa Niedziela 20:00 wpisz "Night illegal Warszaw"w google i otwórz linka do FB. Tam zobaczysz foto z takiego małego "event'u" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dokładnie. Zastanawiam się czy warto i czy będą jacyś znajomi. Kto jedzie piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 ja bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Możnaby się kopnąć tam w parę Zetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) jestem za ! przy okazji pokażę moją Edytowane 16 Stycznia 2015 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja też mogę wpaść w takim razie Z chęcią poznam kilka forumowych Zetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) TA niedziela ?? Fajnie można by to połączyć z premierą Turbo Infa w manualu - jak właściel z Gdanska na czas dotrze, chyba że pod moją opieką zostawi sprzęta, nowe opony mu zamontowałem Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To co Panowie? Mały zlocik? Ta niedziela arkadia 20 piętro -2 H18-H20 Coobcio wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zbieram już Ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Widzę , że jest kilku chętnych , więc chyba się przekonałem , żę warto jutro wpaść do stolicy Przyjadę pewnie z zapalonym fotografem motoryzacyjnym Wojtkiem Przybyłą, który chętnie będzie widział kilka Zetek na jednym kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Będę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 No i super fajnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Arkadia kurde a ja dałem znać że Sadyba Spoko spoko do zobaczenia w stolicy wilgotny lekko asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja z Wojtkiem właśnie wyjeżdżamy w kierunku stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Fajnie było się spotkać i pyski stare obejrzeć i parę nowych hehe Fotki pamiątkowe porobiobie, ogólnie to bałagan na początku straszny był za dużo wozów... Nawet do paru pojedynków doszło - Biała i idą łep w łep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Bardzo sympatyczna imprezka. Końcówka najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wstawcie jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jak mi Wojtek wyśle fotki to powstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 jeśli "illegal" to może odpuśćcie sobie foty i video ostatnimi czasy to ryzykowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Pozdrawiam ekipę zdecydowanie za dużo samochodów było, końcówka nasza najlepsza - było wszystko to co powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Również pozdrawiam, miło było poznać Z chęcią zobaczę zdjęcia które robił Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi