kylo_k2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Możecie coś polecić żeby było dobre ale żeby nie trzeba było płacić za nazwę. Ironman kosztują 300 za sztukę wiec trochę drogo.A przy okazji ktoś ma założony amortyzator skrętu i od czego? Ktoś coś doradzi w sprawie amorów na przód (amortyzator skrętu znalazłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jaki ten amorek skretu pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 @łysy o jakichś amorach wspominał, ponoć dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 amor skrętu, trzeba dorobić mocowanie do ramy lemmy69 wiesz coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Łysy i Saydack je zachwalali ale nie mogę teraz odszukać w jakim temacie to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Tez to gdzies widzialem, nie w Terenowych czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 witam miałem mały problem z compem.amory przód mam monroa gazówki a tył optimal też gaz.tył jest w cenie 105 zeta za sztukę przody muszę sprawdzić.śmigam na nich ponprawie trzy lata i złego słowa nie powiem sajdak potwierdzi bo uzbroiłem mu autko w to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 O taką informacje mi chodziło, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek26 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 no ok a na amor skrętu co moze być dobre ? widze Rancho za 230 zł na alegro , zrobi robote ? i ja mam w sumie standardowe go opona ale po wertepach wyrywa z łap stery co myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.