Gość Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Od pewnego czasu w moim qashqaiu pojawia się problem, mianowicie w czasie przyśpieszania auto traci moc, szarpie , sprawdzałem u mechanika na komputerze ale pdobno nic nie wykazało sprawdzenie a problem pozostał , tym bardziej to stresujące podczas wyprzedzania ponieważ nagle auto zamiast przyśpieszać ''krztusi się'' szarpie i traci moc...po kilku chwilach waraca do normy ale jednak problem istnieje Czy ktoś spotkał się z taką kwestią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4ash Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja miewam podobne cos w mojej P11, podczas jazdy nagle brak reakcji na gaz przez jakies 2-4s po czym znow wszystko normalnie. Poki co, nie mam pojecia gdzie szukac problemu, mechanik tez nie wie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1zs Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Cześć ja w swojej p11 tak miałem pomogło zmniejszenie szczeliny na świecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKonik1 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 filtr paliwa koledzy to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.