13E7 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Warto robić by pass? Czy potem nie ma problemu że przepustnica zamarza w zimie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 a zamarza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 No właśnie jestem ciekaw czy po usunięciu podgrzewania nie ma problemu że przepustnica przymarznie w 1 pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mi w Primerze nigdy nie przymarzła, najmniej to chyba -20 st było odkąd odłączyłem grzanie przed poprzednią zimą. A mam zimny dolot z nadkola i uszczelkę termo z teflonu, więc od kolektora też się nie grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja niemal w każdej zetce to usuwam przy okazji montażu spacera - nie wiem po co ten wynalazek wymyślili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.