Krakus_E12 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam Jestem użytkownikiem Note E12, w którym denerwuje mnie szum w tylnej części auta. Szum ten pojawia się w zakresie prędkości 50-70 km/h. Na kołach mam założone zimowe Barumy. Może ktoś spotkał się z czymś takim. Oczywiście samochód z salonu więc powinien być ok. Proszę o sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zamień koła tył z przodem i sprawdź czy szum pojawia się dalej z tyłu. Malo prawdopodobne, ale sprawdź domknięcie szyb tylnych. Powyżej 70 już nie szumi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus_E12 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szyby elektryczne więc podomykane, powyżej 70 przestaje, zastanawiam się czy koła mogą być źle wyważone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mogły zgubić ciężarek np. mogą być lekko wypaczone itp. Co do szyb ,to ze elektryczne nie znaczy że domknięte , ale wtedy szum by narastał także po 70ce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak zgubią ciężarek to będzie telepać między 100 a 120. Szumi, bo to zimówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Posłuchaj i zastosuj się najpierw do porady manix-a, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.