karibox1 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Fajnie by było Ratli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RATLOX Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Sprawdziłem, ale nie ma żadnych informacji na temat radia i głośników. Dzisiaj będę widział się z bratem to poproszę go żeby sprawdził w systemie części zamiennych, to może będzie coś na temat rozmiarów głośników i samego radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 tak tak chodzi o same głośniki, radio to bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Zaciekawiło mnie: "7) elektronika i gadżety + dla T31" Czyżby T31 miał więcej/lepiej z gadżetami? Za co ten plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RATLOX Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Nie poznaje kolegi, zwłaszcza w kwesti oceny osiągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RATLOX Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Jako posiadacz "rodziny", zależało mi na komforcie tylniej kanapy. Dlaczego w CX5 , RAV4, czy CRV oraz nawet w outlanderze nikt nie zrobił regulowanego nawiewu na tylnią kanapę . Latem porażka. W cx 5 z tyłu jest tyle miejsca co kot na płakał. Nawet kanapa tylnia nie jest regulowana. I to przeważył na tle konkurencji. Pomijam aspekty bardzo niewygodnych siedzeń w CRV czy paskudnej deski w Rav4. Osobiście na paliłem się na Outlandera, ale żona groziła rozpadem małżeństwa Edytowane 13 Listopada 2015 przez RATLOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jeśli chodzi o 1 gen to miała rację. A jakby zmienić im znaczki to się kapnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 To nie jest zarzut w stosunku do X-traila, ale czasem jest dużo bardzo miejsca z tyłu, a bardzo niewygodnie patrz Pathfinder... Będę monotematyczny, ale w XC60 miejsca jest stosunkowo mało i dość wygodnie. Bez urazy, ale żona miała rację... Nie wygodnie z tyłu w Patku?! Skąd taki pomysł. Moje dzieciaki uwielbiają tylną kanapę. Nawet żona zajmuje miejsce z tyłu więc z przodu podróżuję sam. Ale fakt miejsca jest tyle że ho ho. I właśnie dlatego kupiłem Patka. Poza tym bardzo dobrze rozjeżdża śnieg, pieszych inne samochody na drodze, koty, szczury inne zwierzaki które akurat nie zdążą przejść w miejscu niedozwolonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Czyli jednym słowem coraz więcej ludzi przekonuje się do T32... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekB Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 X-trail to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekB Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Chyba trabant był mniej awaryjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekB Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Tylko, że mniej skomplikowany również... To fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Chyba trabant był mniej awaryjny . Opowiedz nam w takim razie w czym tkwi problem. Edit: Poczytalem o twoich problemach w innym temacie, faktycznie masz z nim problem... Edytowane 12 Grudnia 2015 przez BarracuDa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 To nie jest zarzut w stosunku do X-traila, ale czasem jest dużo bardzo miejsca z tyłu, a bardzo niewygodnie patrz Pathfinder... no coś ty piszesz za herezje ? ,z tyłu jest bajka, gdyby nie to że ciągle sam jeżdżę to wolałbym mieć kierowce i kazać się wozić z tyłu :-) rozsiadasz się sobie na wygodnej skórzanej wentylowanej kanapie, możesz sobie włączyć podgrzewanie pupy, masz podłokietnik z uchwytami na napoje, bajerancki system audio/video, gdzie każdy może oglądać to co chce i słyszeć co chce (słuchawki BT w standardzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Apropos miejsca z tułu.. zobaczcie układ foteli w Hyundai Grand Santa Fe http://www.hyundai.cz/files/images/model/grand-santa-fe-2013/full/hw072670-interier.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie tylko tobie do tego napęd na cztery łapy i automat 6biegowy...podgrzewana kierownica..klimatyzowane fotele... takie dodatki których w t32 nie znajdziesz... ale tanie to nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgadza się wszystko super ale ta cena... kupować Hyundaia za blisko 200tys to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Gdybym zdecydował się to na pewno będzie to używane auto max roczne ale i tak roczne Santa Fe to koszt innego nowego w max wypasie... Mój wybór zawęża się do kilku modeli samochodów.. Xtrail T32 Grand Santa Fe Ford Kuga I coś co zupełnie nie jest w moim typie ale jest praktyczne Smax Minusem T32 jest skrzynia automatyczna która nie występuje z napędem 4 koła oraz silnik który przy mocnym załadunku może być za słaby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 a czemu nie XC60? T32 w przyszłym roku dostanie 2.0 dCi... Tak też słyszałem u siebie we wsi.. i być może napęd właściwy więc jest szansa.. Volvo to klasa premium ..Cenowo inna liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wiesz kto dzisiaj chciałby kupić auto z wypasem podstawowym Co do kosztów to wez pod uwagę ceny serwisowania i ewentualnych części , Hyundai daje 5 lat gwar ale wiadomo,że nie na wszystko jednak ceny nie serwisowania nie zwalają z nóg tak samo jak w Nissanie. Jak jest w Fordzie nie wiem. Poza tym Volvo chyba jest mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 W tej klasie jest wszystko co potrzeba. Poza tym każdy wie, że 7 lat Kii i 5 lat Hujadaja to ściema. Jest wiele wyłączeń. A na przeglądy 5-7 lat jeździsz. I te po 100 tys. są bardzo drogie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Z tymi gwarancjami to fakt,kolega ma IX35 i np na radio gwarancji nie ma Trzeba się dowiadywać jak to jest ,ja nie skreślam Santa Fe tak samo jak T32 , liczę na to że lifting wiele zmieni/światła dzienne oraz lampy z tyłu ala lexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Mi natomiast wystarczyłoby mieć skórę grzaną i automat oraz kanapa regulowana i jeśli miałbym kupować auto to im więcej tym lepiej bo gadżety umilają życie ...Szczególnie przy sprzedaży Czy Kuga jest mniejsza od XC60? Jak będzie już czas na to to wszystkimi z tych samochodów porobię testy a pewnie przyjdzie coś owego do głowy, czas mam a w sumie nic mnie nie goni bo QQ swoją bezawaryjnością oraz oszczędnością wiele u mnie zyskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burgi Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jeżeli dobrze pamiętam Kuga i XC 60 są na tej samej płycie podłogowej. XC 60 projektowane było w czasie kiedy Volvo należało do Forda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ee raczej nie. Kuga na 100% jest na płycie z focusa. XC60 pewnie jest na płycie forda ale mondeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi