Gość micra1994 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam jestem tu nowy Chciałem przedstawić Moją Micrę z 1994r wersja Super S, czyli jest wszystko oprócz klimy Nissan został cały pomalowany i dopieszczony między innymi: -alufelgi 14 -malowanie czarno czerwone -pomalowane lampy -nowa antena -dokładka z meganki -kompletny nowy wydech bez katów + końcówka wydechu -co nieco w carbonie -wygładzony zderzak -ledowe oświetlenie -radio sony i pewnie jakieś inne drobiazgi a i bym zapomniał z racji, że nie mogłem znaleść plastiku na próg w bagażniku wykleiłem go czarno biało czerwonym sticker bombem aktualnie wygląda tak: jak znajdę to dodam wiecej zdjęć przed jak i po malowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Fane toto ten mikrolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.