nowakm Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) X nie ma doświetlania jestem pewny w 100%. Nawet gdyby byłą taka możliwość w QQ to trzeba było zacząć od wymiany samych halogenów, które maja beznadziejną optykę. Wiem, że w J10 producentem jest Valeo a tutaj nie zaglądałem. Reflektory główne są japońskie KOITO. Jeden z najlepszych producentów oświetlenia a dokładnie projektorów ( soczewek ) na świecie. Stosowane w lexusach, infiniti.A co do automatycznej klapy to rzeźbienie i jeszcze raz rzeźba. Potrzebne duże siłowniki oraz automatyczny zamek domykający klapę a to trzeba już ingerować w blachę Edytowane 7 Marca 2015 przez nowakm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dzis wstapilem do ASO zapytac o mozliwosc "dorobienia" skretnych swiatel halogenowych. Po krotkiej dyskusji, w ktorej wszyscy sie zgodzili, ze nie powinno to stanowic zadnego problemu -odpowiedz byla -NIE. Nie ma odpowiedniego "zestawu" Nissanowskiego wiec nie jest to mozliwe do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 A na obcym zestawie nie zrobią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No to mi nie przyszlo do glowy. A sa jakies dobre "obce" zestawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wydaje mi się ,że te które mają podłączenie do magistrali Can-Bus,choćby takie do jakiego chyba Manix zapodał linka. Wtedy jak oni to robią(jak się zgodzą)to masz spoko z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak się chce.... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95141-monta%C5%BC-%C5%9Bwiate%C5%82-dziennych-w-juke-pmgielne-na-ledach-do%C5%9Bwietlanie-zakr%C4%99t%C3%B3w-dodatkowe-%C5%9Bawaryjne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONCIERGE Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Macie jakieś pomysły jak zdemontować halogen i wymienić na nowy? Szkiełko pękło i się rozsypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Zdjąć koło,nadkole,ewentualnie osłonę od spodu i odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amg Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Macie jakieś pomysły jak zdemontować halogen i wymienić na nowy? Szkiełko pękło i się rozsypało. Zakładałem halogeny i wystarczyło zdjąć osłonę silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi