morisPL Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Puki co nie mam podnośnika na tyle mocnego by dźwignąć tył do góry, ale nagrałem filmik na piachu. Jak myślicie jest to LSD czy niewiadomo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jakieś tam jest. Zrób wykrzyż i zobaczysz ile ono warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morisPL Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Puki co nie mam podnośnika na tyle mocnego by dźwignąć tył do góry, ale nagrałem filmik na piachu. Jak myślicie jest to LSD czy niewiadomo ? ..uja dźwignąłem tył do góry i w przeciwne :/ btw jakoś cicho na tym forum.. zagląda tu ktoś jeszcze, czy może się przenieśli użytkownicy terranów na inne fora? czasem kilka mc bez odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Albo po chwili LSD sie rozpięło albo po prostu napęd przerzucił z jednej na druga stronę. Nic ten film nie wnosi. Podnieś leniuchu jedną strone jak do zmiany koła i sobie sprawdzisz czy masz jako takie LSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi