slomka1234 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam Mam pytanie o ten plastik jak w tytule Mocowany za prawym kołem Wiem ze jest Google itp ale nie mogłem tego wyszukać Poproszę o zdjecie Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 szukaj jako "osłona silnika P11" ew. taki zestaw ale średnio spasowany.. http://allegro.pl/oslona-silnika-nissan-primera-p11-komplet-1996-99-i4980435477.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomka1234 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Z miejsca odrzucamy te prostokątne Obstawiał bym ten z lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 A ja ten z prawej strony u samej góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.