danio1284 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 szukam kogos z nissanem x-trail t30 2004r 2.0 benzyna. potrzebuje przełożyc na chwile przepływomierz zeby sprawdzic czy moj jest przyczyna usterki zanim kupie nowy za 600zl Z okolic Bielska Białej Oświęcimia Pszczyny Cieszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 a mierzyłeś wartości?? powinien tez chyba podpasować od P12 bo silniki te same, jaki masz numer wkładki może też pasować od innych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattej8 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dwa dni temu czyściłem przepływomierz w swoim 2,5b izopropanolem do laserów CD i jest znacząca różnica na + po tym zabiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 nie zakładaj kolejnych tematów, bo będą wywalane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio1284 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 a mierzyłeś wartości?? powinien tez chyba podpasować od P12 bo silniki te same, jaki masz numer wkładki może też pasować od innych modeli nie mierzyłem wartosci. poprostu jest przymulony jak dodaje gazu na zimnym silniku i nie tylko na zimnym. a jak sprawdzic ten numer wkladki? gdybym wiedzial ze pasuje z innego modelu to mogłbym zapytac innych czy mi pozwola przełożyc. nie zakładaj kolejnych tematów, bo będą wywalane ok.sorx Dwa dni temu czyściłem przepływomierz w swoim 2,5b izopropanolem do laserów CD i jest znacząca różnica na + po tym zabiegu. a ja czyscilem czyms do czyszczenia gaźników i nie pomogło. tak mi polecono. podobno nawet nie pomaga wypiecie kostki. tzn chcialem sprawdzic czy bedzie lepiej, ale podobno komputer wtedy ustawia tryb awaryjny i najnizsze wartosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 poczytaj TEN temat do tego TU jest też o pomiarze przepływki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.