krajesiak Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie czy spotkaliście się gdzieś może z możliwością zakupu spryskiwaczy mgłowych do naszych aut? W poprzednim aucie wymieniałem ale były zamocowane na masce. U nas jest nietypowy montaż pod maską i nie wiem czy można kupić taki rodzaj spryskiwaczy. Są dużo praktyczniejsze niż te punktowe, które są w standardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja się spotkałem tylko z takimi na maskę. Trzeba szukać od innego auta, czy nie podejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Odgrzewam Ponawiam pytanie, ktoś może coś wymodził w tym temacie? gdzieś na YouTubie widziałem u ruskiego, że udało mu się przerobić, ale nie moge trafić na ten filmik ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertoss88 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Witam tak samo ponawiam pytanie czy komus udalo sie dopasowac dysze od innego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid5995 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Też pytam. Trochę dziwne że w tej klasie auta taki badziew wstawili. W focusie wymieniałem na wersję USA, Europejczyków miały zwykle a USA mglowe, koszty 38zl za nowe a komfort o wiele lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.