blacksentinel Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam Was. Ma ktoś z was jakiś dobry opis - jak sie składa tylne amortyzatory, chodzi mi o to które gumy wkłada się na amortyzator pod odbój i blaszkę a następnie którą na poduszkę amortyzatora w WP11. Kompletnie nie wiem jak to złożyć. Wcześniej w Volkswagenie i Renault było to duzo prościej. Jesli któś by miał te elementy chętnie bym je odkupił, gdyż mam tylko tylną poduszkę od mocowania amortyzatora i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Szczerze, to nie wiem czy da się prościej niż w P11. Po kolei: amor -> osłona z odbojem (jest to jeden element) -> sprężyna -> mocowanie górne -> narkrętka. Żadnych podkładek, dodatkowych gum nie ma w tylnej kolumnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dokładnie jak napisał maius tu masz rysunek http://nissan4u.com/parts/primera_wagon/el_wp11e/2002_1/type_27/axle_suspension_and_steering/rear_axle_and_rear_suspension/illustration_2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 OK. Myślałem że podobnie jak z przodu trzeba składać elementy w kolumnie. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kup sobie cała używaną kolumnę w dobrym stanie i będziesz miał graty cena max 50zł od kombi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.