Kucharo Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam grono posiadaczy Terrano! Otóż ojciec wymieniał baterie w pilotach no i po wymianie przestały one działać. Piloty są sprawne i baterie również. Dotarłem do jakiś informacji dotyczących zaprogramowanie pilota, ale niestety bez żadnych konkretów więc zwracam się do Was z prośba o pomoc. Jakby tu zrobić, żeby piloty zaczęły dziarżyć? Jeżeli wybrałem zły dział, z góry przepraszam. Chyba panowie nieaktualne, zaraz idę spróbować... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/93838-kluczyk-terrano-ii/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Sprawdź czy baterie dobrze włożone... a temat programowania pilota był wałkowany... nie mogę podać linka, ale wpisz sobie w wyszukajce programowanie pilota i masz chyba 3 tematy.... w pierwszym "Kluczyk Terrano II" , post #17, dario88 daje instruktaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Próbowałem wedle schematu i niestety d*pa. Baterie przekładałem z jednej na drugą stronę i nie ma to znaczenia. Próbowałem na różne sposoby programować, ale wszystko bez skutku, w ogóle samochód nie przechodzi do tego trybu awaryjnego ( nie mrugają awaryjki), ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.