Łukasz83 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ebay.com: aukcja nr 360978465740 - sorry ale komp nie chce mi wkleić odnośnika więc podaje nr aukcji Co o tym sądzicie? Ktoś ma u siebie? Wygląda fajnie, ale czy coś doda mocy? Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Na angielskim forum trzeba poszukać ponoć ok 10KM zabiera i 10Nm ale w turbo powyżej 6500 obr.min robi robotę. Tylko do doładowanych silników jest ten ssak. Znajdę linka to wkleję nawet wykres z hamowni był... Tak samo mniej więcej jak kolektor ssący REV up wpadkowany do DE... do 6000 obr.min wszystko gorzej od 6000 do 6500 be zmian a wyżej to na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Lubię te zabawki, które kosztują, producenci obiecują gruszki na wierzbie, a potem konie i niuty w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 aby mieć wiarygodne wyniki i pisać osądy trzeba było by mieć przynajmniej 3 różne wyniki z hamowni ja gdzieś widziałem wykres na plus, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ale to był wykres wrzucony przez sprzedawcę który chce to sprzedać czy przez normalnego użytkowanika? Bo w aukcji sprzedawca pisze ze plus 30KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na na plus jest i to grubo ale na bardzo wysokich obrotach np. przy modyfikowanych silnikach co się kręcą do 8000 ma to sens... A Ciekaw jestem co takie coś daje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 przy tworzywie pewnie temp. spada o kilka stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.