Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

350z Kinetix Manifold

Łukasz83

Rekomendowane odpowiedzi

Ebay.com: aukcja nr 360978465740 - sorry ale komp nie chce mi wkleić odnośnika więc podaje nr aukcji

Co o tym sądzicie? Ktoś ma u siebie? Wygląda fajnie, ale czy coś doda mocy? Zapraszam do dyskusji

Na angielskim forum trzeba poszukać ponoć ok 10KM zabiera i 10Nm ale w turbo powyżej 6500 obr.min robi robotę.

Tylko do doładowanych silników jest ten ssak.

Znajdę linka to wkleję nawet wykres z hamowni był...

Tak samo mniej więcej jak kolektor ssący REV up wpadkowany do DE... do 6000 obr.min wszystko gorzej od 6000 do 6500 be zmian a wyżej to na plus

Lubię te zabawki, które kosztują, producenci obiecują gruszki na wierzbie, a potem konie i niuty w dół :P

aby mieć wiarygodne wyniki i pisać osądy trzeba było by mieć przynajmniej 3 różne wyniki z hamowni

ja gdzieś widziałem wykres na plus, więc...

Ale to był wykres wrzucony przez sprzedawcę który chce to sprzedać czy przez normalnego użytkowanika? Bo w aukcji sprzedawca pisze ze plus 30KM ;)

Na na plus jest i to grubo ale na bardzo wysokich obrotach np. przy modyfikowanych silnikach co się kręcą do 8000 ma to sens...

A Ciekaw jestem co takie coś daje:

20141028_182210_zps9191f8bf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...