Adamur Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Skoro nie ma możliwości zmiany w kompie pokładowym US mph na kmh i F na C, to jeśli wymienię zegar/wyświetlacz na wersję EU to będzie wskazywał europejskie jednostki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Hot_Rider zmienial srodkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ja mam zmienione i pokazuje : odległość w km, zużycie paliwa w l, ciśnienie w psi, prędkość jest w miłych choć pisze km, temp jest w C nie wiem co jest wsadzone ale działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 jeśli wymienię zegar/wyświetlacz na wersję EU to będzie wskazywał europejskie jednostki ??? Tak, będzie wyświetlał w sposób zgodny z tym co pisze tomoakatomi. odległość w km, zużycie paliwa w l, ciśnienie w psi, prędkość jest w miłych choć pisze km, temp jest w C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.