Bydle Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam, mam pytanko - jak zdemntowac maskownice /zaslepke za fotelem - tam gdzie w wersjach z Bose jest subwofer? Ja akurat go nie mam i jest po prostu maskownica ale potrzebuje sie dostac tam do tej wneki a nie chce niczego urwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 to? http://youtu.be/LOkW3Zu5Tr4 chyba maskownicę zdejmuje się tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A nie chcesz kupić oryginalnego subwoofera bose ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 za 150zł sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.