karibox1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam szukam patentu albo takiego oryginalnego kołka, ktory trzyma listwę aluminiową ozdobną na progu wew. Tę z napisem x Columbia. Kolor kołeczka a właściciwe wyprofilowanej gumy z gwintowaną nakrętką jest czarny. Do listwy przychodzą dwa takie. Może ktoś wie czym to zastąpić albo gdzie kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam szukam patentu albo takiego oryginalnego kołka, ktory trzyma listwę aluminiową ozdobną na progu wew. Tę z napisem x Columbia. Kolor kołeczka a właściciwe wyprofilowanej gumy z gwintowaną nakrętką jest czarny. Do listwy przychodzą dwa takie. Może ktoś wie czym to zastąpić albo gdzie kupić? Wepchnąłem niechcący jeden taki kołek w próg , zastąpiłem go zwykłym kołkiem montażowym z kołnierzem (taki do betonu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 aaaaaaaaaaaaa i to jest pomysł, ale ze mnie ciele. Kołek niestety słabo się sprawdza bo potrzeba aż 8 i takiego samego wkrętu, który jest nieproporcjonalnie wielki. Pomogła guma butylowa i trzyna listwę w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 aaaaaaaaaaaaa i to jest pomysł, ale ze mnie ciele. Kołek niestety słabo się sprawdza bo potrzeba aż 8 i takiego samego wkrętu, który jest nieproporcjonalnie wielki. Pomogła guma butylowa i trzyna listwę w miejscu. Bo Ty pewnie jakieś nowoczesne kołki użyłeś. Ja, zaś, wygrzebałem jakiegoś starocia z takiego tłustego grubego plastiku w który pasuje oryginalna śrubka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 a ja dziś wystrugałem z plastiku kołek z kołnierzem na górze i go przewierciłem fi4 i pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.