siara74 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 http://www.jeep.org.pl/forum/thread-49404-post-921483.html#pid921483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Dziwne bo to auto od nas, na kch. Gdzie ono stoi? Już wiem, że w gliwicach. Kura nie kojarze tej furki. Szkoda go. Edytowane 13 Lutego 2015 przez gruby357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Na tym forum jeepa jest za dużo myslicieli, zamiast pisac dwie strony rozmyslań wystarczy zadzwonić na policję i powiedzieć że auto stoi w dziwnym miejscu z wybita szybą , ustalenie właściciela zajmuje 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A po co policję w to mieszać?? Takie sprawy załatwia się we własnym gronie ... jeśli właściciel będzie chciał to sam to zgłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A po to że może właściciel leje strugi łez " gdzie jest moje autooooo":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 A to Wy się tam nie znacie wszyscy? No może i tak, Gliwice trochę z innej strony od Katowic ... ale, że nikogo stamtąd na org.-u nie ma to dziwne a może tam włoskie czy francuskie 2,5D siedzi i ktoś się wku... i utopić chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Może i tak, ja bym tam z niego parę rzeczy wyrwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 ja bym jednak wezwał policję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Rafi to wezwij. Znasz miasto, numery tablic, markę. Dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 leć lepiej po graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 U mnie kumpel z OFF-u ma 9 sztuk ... buduje przerabia handluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Rafi to wezwij. Znasz miasto, numery tablic, markę. Dzwoń. było by trochę głupio jakbym zadzwonił do swojego miasta powiatowego i powiedział dyżurnemu że w Gliwicach stoi obok mostu jeep z wybitą szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 dlaczego głupio. On to przekaże do gliwic i po sprawie. w gliwicach telefony przecież mają a w tym kraju jest jedna policja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi