qqtico Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam, mam pytanko czy po rejestracji w YOU+ NISSAN przyszła do kogo kolwiek taka karta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Do mnie nawet dwie , po interwncji mailowej Pod kodem paskowym jest nr vin danego auta. Ale jeśli chodzi o aso ,to wystarczy powiedzieć że jest się zarejestrowanym i nie potrzeba karty.Oni sami weryfikują. Niestety ,jeśli chce się korzystac z rabatów , to zawsze trzeba o tym przypominać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Do mnie przyszła, ale również dopiero po interwencji mailowej. A nawet nie tyle mailowej, co czatowej, bo po zalogowaniu na You+Nissan "pogadałem" sobie na żywo z panią z infolinii i po takim przypomnieniu kartę dosłali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqtico Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dzięki za odpowiedz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja również dostałem, ale bez żadnych interwencji. Przyszła po pół roku, ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja dostałem po miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arktomas1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam, mam pytanko czy po rejestracji w YOU+ NISSAN przyszła do kogo kolwiek taka karta? A ja dostałem po ok roku tuż przed drugim przeglądem:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ktoś korzystał z karty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tak. Ja korzystam(fizycznie ona nie jest potrzebna) ale ZAWSZE trzeba o niej przypominać Dzięki niej mam 30% zniżki na robociznę i części.(części jednak , w większości sam kupiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dzięki Wam przypomniałem się Nissanowi, że nie dostałem karty. Trzeba podać adres, numer VIN i datę rejestracji. Mam dostać kartę w ciągu miesiąca, a rejestrowałem się w 2013 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie wiem jak oni to robią ,że przez 4lata od rejestracji karty nie wysłali ? Dobrze ,że nie muszę korzystać z ich usług . A jak co to zrobię jak maniks podpowiedział . Również ukłon za informacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi