sim Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam wszystkich! Mam pytanie: jak wygląda u Was zapinanie pasów na tylnej kanapie? Tzn. u mnie pasażer siedzący po prawej stronie zapina się nie na pierwszą wtyczkę, tylko na środkową. Natomiast osoba siedząca po środku ma wtyczkę z napisem CENTER przy pasażerze siedzącym po prawej. Zapinają się oni więc trochę krzyżowo. Proszę o odpowiedź czy tak jest u was/ czy tak ma być. Jeśli nie, będę musiał zgłosić do serwisu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam U mnie jest identycznie tak jak u Ciebie. Też początkowo zastanawiałem się, dlaczego tak jest, ale potem nie zawracałem sobie tym głowy. Z tego powodu nie ma utrudnienia w zapinaniu pasów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 We wszystkich taj jest. Wydaje się, że to nie logiczne ale widać jakaś logika w tym musi być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ok, rozumiem, chociaż to dziwne troche dzięki za odpowiedź, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.