dymion620 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Pomogę z przyjemnością ale jak na tą chwilę nie iwestuje w linę nowe filmiki na yt dymion s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Spoko, tam to Cię musiał Lipa wpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Chyba czas przerwać te dywagacje ... brniemy w coraz głębsze błoto i coraz bardziej oddalamy się od tematu ..... Dodam, że nie jestem jakimś maniakiem jazdy po bezdrożach. Samchód służy mi do codziennej asflatowej jazdy lub pokonywania trudnego terenu w związku z moimi kolejowymi zainteresowaniami. Zawieszenie fabryczne, a rozmiar opon taki jaki przewidział producent, zwykłe wielosezonowe. Fred, musisz wybrać albo asfalt i lekki teren ... i tutaj najlepszym rozwiązaniem byłyby opony o nieco agresywniejszym niż "szosówki" bieżniku czyli coś z gamy AT ... albo też "trudny teren" i wtedy jakieś MT-ki Określenie "szosówki" jednoznacznie określa przeznaczenie takich opon Wiem że opcja z MT-kami odpada, ale proponuję Ci rozejrzeć się za "poważniejszym" obuwiem dla nomen-omen terenówki Twój zasięg w terenie znacznie się zwiększy, a nawet jeśli gdzieś utkniesz i być może jakieś 4x4 przyjedzie z odsieczą nie będziesz musiał wysłuchać kazania o oponach No i telefon do 4-napędowej braci ... to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Podstawa to solidne punkty mocowań, szekla i lina... bo telefon do kogoś to zawsze się znajdzie, tylko zazwyczaj w słuchawce brzmi "przyjadę, ale liny nie mam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 a sio ... a sio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 heh temat dobry - szkoda ze tak późno moje pierwsze i jedyne zakopanie Droga niby jest ok ale zawiesił się na ramie w błotnistej mazi. Nawet traktor miał problem z ruszeniem. Nie dało obadanie wcześniej drogi, podkładanie pod koła itp. Moja lekcja dała mi dwa spostrzeżenia któe koledzy wyżej już mają: - nie jeździć samemu - mieć tel do kogoś kto ma traktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel_215 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 nie wyglada tak zle tez mnie 30 nie chciala ruszyc.. kinetykiem ciagnal, w dzien wczesniej ze 3 godziny z hiliftem o drzewo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi