carbomer Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 umarła antena (bat i wzmacniacz) czy ktoś może polecić jakiś nowy zamiennik? Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 było juz na forum, ktoś znalazł taki w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kup byle jaką i wzmacniacz, opisane jest tu: http://www.forum.nissanklub.pl/index.php/topic/68481-antena-w-t30-to-jakies-nieporozumienie/ #18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 wolalbym kupić taką żeby wyglądała i działała. W sieci jest sporo ale na tył dachu. Sam wzmacniacz nie załatwi sprawy bo moje drewniane rączki ukręciły bat. Także jeżeli ktoś zna jakiś sprawdzony zamiennik, proszę o inf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 może być na tył, byle wyglądał jakoś. tu masz: http://allegro.pl/nissan-x-trail-t30-antena-i5051806404.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automedg Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 wolalbym kupić taką żeby wyglądała i działała. W sieci jest sporo ale na tył dachu. Sam wzmacniacz nie załatwi sprawy bo moje drewniane rączki ukręciły bat. Także jeżeli ktoś zna jakiś sprawdzony zamiennik, proszę o inf. Witam mam taką antenę odsprzedam za pół ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wymiana na nową używaną załatwiła sprawę, znowu radio gra. A zamiennika jakoś w miarę wyglądnego nie znalazłem, także jeżeli padł sam wzmacniacz to podpinamy nowy i wywalamy stary, a jak ukręcił się bat to wymiana na staro użyteczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.