Jurekp00 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam. Wymieniłem radio w Nissanie X-Trailu. Radio fabryczne Clarion na dedykowane GMS 7738. Po wymianie immobilizer lub alarm (głos dochodzi z bagażnika) przy zamykaniu samochodu wydaje 5 sygnałów. Co to oznacza? Czy faktycznie związane jest z wymianą czy coś innego.A jeszcze jedno nie mam kodu do tego radia fabrycznego, przeszukałem wszystkie dokumenty zakupu samochodu i nic. Jak mogę uzyskać taki kod? Czy sprzedawca ma obowiązek bezpłatnie mi go przekazać ? Radio Clarion serial CL0870B0040377 Model PP-3000T-A, nr części 28185 JG41B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi44 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Witam. Wymieniłem radio w Nissanie X-Trailu. Radio fabryczne Clarion na dedykowane GMS 7738. Po wymianie immobilizer lub alarm (głos dochodzi z bagażnika) przy zamykaniu samochodu wydaje 5 sygnałów. Co to oznacza? Czy faktycznie związane jest z wymianą czy coś innego. A jeszcze jedno nie mam kodu do tego radia fabrycznego, przeszukałem wszystkie dokumenty zakupu samochodu i nic. Jak mogę uzyskać taki kod? Czy sprzedawca ma obowiązek bezpłatnie mi go przekazać ? Radio Clarion serial CL0870B0040377 Model PP-3000T-A, nr części 28185 JG41B Niestety nie pomogę w przypadku Twoich pytań, mam w sumie ja pyanie do Ciebie, jak generalnie spisuje się to radio w Twoim Nissanie, mi padło CD w fabrycznym zestawie i teraz własnie zastanawiam sie nad kupnem nwego radia, własnie na dedykowane. Dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.