Gość Tarasinio Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam, Zastanawiam się nad kupnem tego Autka: http://allegro.pl/nissan-murano-i5093008749.html. Zaintrygował mnie brak spryskiwaczy z przodu i stosunkowo niski przebieg. Podobno drugi właściciel w Polsce, sprowadzany z USA. Sprzedawca poinformował mnie o rysie na tylnym zderzaku co jest do zaakcpetowania. Jednak jeśli auto ma Xenony i nie ma spryskiwaczy to albo miał przygodę z przodu albo w stanach nie ma tekiego obowiązku. Dzięki za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Uzyskaj VIN. Sprawdzę wyposażenie w katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Auto trzeba dokładnie sprawdzić na ewent. złożenia z elementów. Konsola środkowa, kierownica od modelu z czarnym wnętrzem. Zegary żółte ? nie wiem. Spryskiwaczy w wersji USA nie było. Swiatła dzienne założone nieprawidłowo - mandat. Gaz założony nieprawidłowo - wtryskiwacze "kilometr" od benzynowych. Tyle widać na zdjęciach. Przebieg niewiarygodny - ewentualność wymiany: silnika, przekładni 1 lub 2, skrzyni biegów itp. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.