mrck12 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 witam jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość.Mam problem z panelem sterowania,wyświetlaczem i radiem w primerze p12 z 2002 roku czytałem już na różnych forach o tym problemie lecz żaden nie jest podobny do mojego a mianowicieok 3 tygodnie temu rano jak co dzień jechałem autem i po przejechaniu ok 5km wszystko zgasło działał tylko nawiew lecz nie mogłem nim sterować,później auto stało kilka godzin i wszystko wróciło do normy było z 2 tygodnie ok,lecz później było różnie rano odpalam auto a tu nic nie działa dopiero po przejechaniu ok 25km wracało,nieraz rano działało o po przejechaniu kawałka drogi nie działało,ale sądze że jak się auto dobrze nagrzeje to zaczyna działać,dowiedziałem się że to radio wymontowałem je-nic nie działało jak przed wymontowaniem, i po wymontowaniu jeździłęm autem i po przejechaniu ok 30 km(nagrzało sie) wyświetliło mi opcje ogrzewania i powiadomienia na wyświetlaczu-więc to nie radio, bo było wymontowane.Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inny Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 witam jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość.Mam problem z panelem sterowania,wyświetlaczem i radiem w primerze p12 z 2002 roku czytałem już na różnych forach o tym problemie lecz żaden nie jest podobny do mojego a mianowicie ok 3 tygodnie temu rano jak co dzień jechałem autem i po przejechaniu ok 5km wszystko zgasło działał tylko nawiew lecz nie mogłem nim sterować,później auto stało kilka godzin i wszystko wróciło do normy było z 2 tygodnie ok,lecz później było różnie rano odpalam auto a tu nic nie działa dopiero po przejechaniu ok 25km wracało,nieraz rano działało o po przejechaniu kawałka drogi nie działało,ale sądze że jak się auto dobrze nagrzeje to zaczyna działać,dowiedziałem się że to radio wymontowałem je-nic nie działało jak przed wymontowaniem, i po wymontowaniu jeździłęm autem i po przejechaniu ok 30 km(nagrzało sie) wyświetliło mi opcje ogrzewania i powiadomienia na wyświetlaczu-więc to nie radio, bo było wymontowane. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Nie wiem czy to pomoże ale w mojej almerce n16 problem był w nadłamanym kabelku pod chłodnicą .Radi działał kiedy miało na to ochotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.