Edek01 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Niósł Pakus do montażu szybe uderzył w rant i się uszczerbiło o cała historia uszkodzenia Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Colins,tylko współczuć,ja bym walił do ASO,bo przecież kamyk tego nie zrobił!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No chyba, że z Marsa spadł. Ale pod uszczelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Mówię Ci gnaj i walcz! Zauważyłeś to podczas mycia,a miejsce jest na prawdę nietypowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nie to że nie typowe ale niedostępne do uderzenia kamienia . Jest duża szansa na uznanie reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Mnie też tak się zdaje. Lepiej niech to polakierują jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak tak czytam Wasze wynurzenia,to i ja nabrałem ochoty by umyć i porządnie nawoskować nasze autka,ale przycupnąłem cichutko w kącie i mi przeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nie warto Manixio. Brud tuszuje wszelkie wady więc lepiej żyć w nieświadomości niż potem się wkurzać (jak ja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak tak czytam Wasze wynurzenia,to i ja nabrałem ochoty by umyć i porządnie nawoskować nasze autka,ale przycupnąłem cichutko w kącie i mi przeszło Dokładnie jak mój teść tylko on w tym kącie piwo chla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak tak czytam Wasze wynurzenia,to i ja nabrałem ochoty by umyć i porządnie nawoskować nasze autka,ale przycupnąłem cichutko w kącie i mi przeszło Taaaa....siadłem se w kącie i szarpie prącie...i mu przeszło Łe hehe ! Fajnie się obróciło 6000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Co za nieokrzesaniec z tego Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Oj macie Wy rację ... Ochoczo umyłem auto by go nawoskować a tu tyle kropek na zderzaku i masce ,że ... ode chciało mi się wszystkiego To nie na moje "wykształcenie" i trzeba skorzystać z usługi fachowca !? To ja lepiej poszukam "coś do prącia" .... :D a tym Collinite za radą Edka może nawoskuję telewizor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) A po co się męczyć lepiej usiąść w koncie i szarpać prącie Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Podaj Edek numer konta, to Ci siądę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 92 1090 1841 0000 0001 2950 6993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja pitolę chłopaki, jesteście niemożliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 92 1090 1841 0000 0001 2950 6993 Dzwonię na MILICJĘ i do Stonogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 zbaczacie z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No! Dino postraszył i nastała cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Moja padlina po pucowaniu... Przy okazji wrzucam fotki buby na dachu. Ooo, mniej więcej w tym miejscu... Spod uszczelki wystaje tylko kawałek uszkodzenia... Po odchyleniu uszczelki widoczne wykruszenie krawędzi szyby... Na uszczelce nie ma żadnych śladów uderzenia, jednak charakter uszkodzenia wskazuje na uszkodzenie mechaniczne, bo krawędź szyby jest po prostu wykruszona. Przy samoistnym pęknięciu nie byłoby chyba takiego odprysku. Nie wiem więc czy jest sens uderzać z tym do Nissana. Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A co ? Boisz się konfrontacji z ASO? Rzuć im temat,i niech przy Tobie dokładnie to opiszą ,strzelą fotki i niech ślą zapytanie do centrali.Ja bym nie darował.Zwłaszcza że faktycznie nie ma żadnych śladów uderzenia kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Błyszczy ja cieeeeeeeee Jedz do Nissana to jest uszkodzenie przy montażu!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Skoro forumowy GURU tak mówi, to wyślę im maila z tymi zdjęciami i opisem. Ale żebyś wiedział - boję się konfrontacji z ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Jak się na ciebie wypną to sobie sam naprawisz ja bym to naprawił w 30min Uszczerbienia by nie odbudował ale zalał klejem aby dalej nie leciało w zimę Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Szklarze nie biorą się za naprawy uszkodzeń na krawędzi szyb, bo ponoć są nieskuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi