colins Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Poczekajmy na rozwój sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Teraz wroce do tematu pielegnacji. Kiedys juz pytalem: jak usunac malutkie ubytki lakieru- male placki 1mm. Dodatkowo plytkie rysy na drzwiach-pewnie od toreb z zakupami w waskim garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Punktowe ubytki lakieru, to pewnie na masce od uderzeń kamykami? Można kupić buteleczkę lakieru zaprawkowego. Sprzedają takie razem z pędzelkiem i można się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jaki Cipeks? Wystarczy zaprawka z pędzelkiem np.z Alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zaprawki z allegro to się nadają ale do takiego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie będę pisał do czego nadają się cipeksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Masz swoje Cipeksy http://allegro.pl/sex-breloczek-z-prl-goly-cipex-brelok-4-i5451538027.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jesteś mistrzem wyszukiwania na Youtube i Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) To akurat mam w jednym paluszku i to nie 21 Nie ale na poważnie to są sklepy motoryzacyjne gdzie mają lakiernie i dorabiają lakier ,ja sobie dorobiłem 50ml i tak sobie czasem maluje . Bo zaprawki z ASO to tragedia wodna ,nie polecam Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Używał ktoś wosku/preparatu Grojet? Wiele osób sobie chwali. Nakładają nawet na kadłuby jachtów . Dostępny min. w Julach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Ten Niemiacki Grojet to taki nasz Polski Plastmal Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A tak znowu odnośnie szmatek - jaką czyścicie wnętrze /kokpit ? W szczególności pytanie odnośnie szmatki do czyszczenia zegarów bo te z czasem szybko się rysują . Ja używam mikrofibry ale mam wrażenie że powinienem używać nowiutkiej mikrofibry bo na tej mojej już nieco używanej to chyba nie mogę polegać w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Szybkę zegarów to tylko szmatka do okularów wycieraj !! Ja wnętrze irchą wilgotną z kurzu, i wszystko woskuje mikrofibrą i K2 Spectrum jest fenomenalny Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Szybki zegarów w QQ niestety nie uchronisz przed rysami. Są zrobione z tak badziewnego plastiku, że podejrzewam iż nawet mucha by je pazurami podrapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Szybkę zegarów to tylko szmatka do okularów wycieraj !! Ja wnętrze irchą wilgotną z kurzu, i wszystko woskuje mikrofibrą i K2 Spectrum jest fenomenalny Ale to suchą szmatką do okularów ? Dotykowy panel(ekran) radia też ? A cała reszta mikrofibrą + K2 spectrum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja woskuje moje szybki K2 spectrum i poleruje szmatką do okularów ! Jak kupujesz K2 Spectrum to masz w opakowaniu mikrofibre i ja mam tą mikrofibre do wnętrza tylko i reszte nią woskuje i poleruje A jak wsiadają do mnie pasażery to tak przez całą drogę jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Są przecież specjalne ściereczki nawilżane do monitorów, ekranów lcd, led , itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mażą te ściereczki smugi zostają, a po spectrum smug nie ma tylko błysk i to jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ty to auto do grobu kiedyś ze sobą weźmiesz? Lubisz sobie "utrudniać" życie ale fakt - czasem mazy zostają, wówczas "chucham" i suchą mikrofibrą poleruję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Skyller może się doczekam że będą chować w autach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 wiesz...myślę, że miałoby to "branie" Tylko jaki dół trzeba wykopać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 O niczym to nie świadczy. Sporo ludzi bardzo sobie chwali ten wosk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Co ma o czym świadczyć? My z Edziem przyjacielską wymianę zdań prowadzimy Dla zasady się droczymy, lub raczej z sympatii Każdy ma swoje "patenty" i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Skyller Ranger mi odpowiedział Ranger ja nie napisałem że ten wosk o który pytasz jest zły ,tylko napisałem że to autopolitura jak nasz Plastmal To super Teflon jest bo trzeba uważać na plastiki aby nie upaćkać !! https://www.youtube.com/watch?v=-anvtppw3bk Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi