Edek01 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Tam poprawności strzegoo i kasujooooo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A tu jutro Jack skasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Myślałam, że to do mnie.... Ranger - wybacz Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A tu jutro Jack skasuje . Nie !Zachowam to jako testament Edka Ale wróćcie na właściwe tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A to pewnikiem literek mojego Mobilka1 łyknę cobym się ładnie palił i jeszcze krzyknę Peak Life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak palił? Przecież ponoć Twój Mobil nie pozostawia nagarów, nie koksuje się, a więc i nie pali. Proponuję raczej setkę spirytusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Albo 100 oktanowej benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Z obrazkami http://antymoto.com/jak-umyc-samochod/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 fergul,należy jeszcze dodać,i tak znajdzie się zaraz ptak,który na tak umytą i wywoskowana karoserię zrobi babola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jak ja się bardzo ciesze że są bezdotyki Ta 8 wiader wkładaj i w ósmym już bez piachu ,piana do czyszczenia tirów ,szampony PHU- ta ta bawta się ale beze mnie Już wole przelecieć wszystkie programy na bezdotyku po 5 zł niż tak się męczyć z tymi wiadrami i kwasami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 No po to jest to forum żeby polemizować . Mnie się też pewne rzeczy nie podobają i chciałbym aby moje auta były wciąż jak z salonu , ale tak się nie da . Trzeba by je kupić i schować pod plandekę , koła w pokrowce , a z silnika wykręcić świece i zalać ropą Wtedy może stać jak faraony w muzeum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dokładnie, dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Edek jestem rozczarowany, myślałem ze jestes fachura a ty piszesz o automacie za 5 zyla !!! no i cały czar prysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Też zauważyłem, że Edkowi jakoś ostatnio powietrze z wentyla zejszło. Forum schodzi na psy, bo nie mam już z kim się kłócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Do mycia mojego nawoskowanego samochodu wystarczy bezdotyk Ja kwasów nie potrzebuje i ośmiu wiader aby domyć brudasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja tam @brudasa@ myje pod biezaca woda Edwardzie to nie sa kwasy , to chyba sa srodki na zasadzie zasady / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Edek jestem rozczarowany, myślałem ze jestes fachura a ty piszesz o automacie za 5 zyla !!! no i cały czar prysł ProceSS nie zrozumiałeś co napisałem Rozkładam gówno na atomy abyście zrozumieli co napisałem o bezdotyku a napisałem (Już wole przelecieć wszystkie programy na bezdotyku po 5 zł niż tak się męczyć z tymi wiadrami i kwasami !!!) Na mojej myjni jest 5 programów 1) Turbo Oprysk. 2) Mycie Zasadnicze -Mirkro-Proszek. 3)Spłukiwanie -woda zdemiralizowana . 4)Konserwacja Polimerem. 5)Nabłyszczanie Co daje pięć programów po 5zł =25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A na czym polega turbo wytrysk, to znaczy oprysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ProceSS nie zrozumiałeś co napisałem Rozkładam gówno na atomy abyście zrozumieli co napisałem o bezdotyku a napisałem (Już wole przelecieć wszystkie programy na bezdotyku po 5 zł niż tak się męczyć z tymi wiadrami i kwasami !!!) Na mojej myjni jest 5 programów 1) Turbo Oprysk. 2) Mycie Zasadnicze -Mirkro-Proszek. 3)Spłukiwanie -woda zdemiralizowana . 4)Konserwacja Polimerem. 5)Nabłyszczanie Co daje pięć programów po 5zł =25zł Edek. Tutaj się trochę zagalopowałeś: - woda zdemineralizowana jest zawsze w nabłyszczaniu (stąd właśnie nabłyszczanie) - płukanie jest po prostu wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) ProceSS nie zrozumiałeś co napisałem Rozkładam gówno na atomy abyście zrozumieli co napisałem o bezdotyku a napisałem (Już wole przelecieć wszystkie programy na bezdotyku po 5 zł niż tak się męczyć z tymi wiadrami i kwasami !!!) Na mojej myjni jest 5 programów 1) Turbo Oprysk. 2) Mycie Zasadnicze -Mirkro-Proszek. 3)Spłukiwanie -woda zdemiralizowana . 4)Konserwacja Polimerem. 5)Nabłyszczanie Co daje pięć programów po 5zł =25zł Edek ja dobrze rozumiem co napisales sprawa w tym ze po wczesniejszych twoich postach nie spodziewalem sie ze napiszesz cos takiego (moim zdaniem to kloci sie z idea), najpierw wypisujesz jakie to super srodki uzywasz i dajesz redy jak to powinno sie woski nakladac " na wszystko i grubo " - potem piszesz ze czasu ci szkoda na mysie i jedziesz programami na myjni ? tak na marginesie nigdy bym nie uzyl srodkow chemicznych z myjni Edytowane 1 Lipca 2015 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Sama woda może nie wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 No właśnie.A ja jako że dzisiaj była super pogoda chciałem sobie umyć qqłkę i zonk! Padła mi myjka.Próby reanimacji spełzły na niczym,więcpadło na zakup nowej.Tym razem rzucam się na to: http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-k7-karcher-lanca-piany-i5497148254.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jacko29 a nie lepiej taką ? http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-lavor-prime-165-pianownica-ls3-i4950001497.html Też miałem ten dylemat i po namowie kolegi wybrałem tańszą a resztę kasy wydałem na kosmetyki do QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Równie dobrze mógłbym wydać na Macalistera z Castoramy,też wypasiony i połowa ceny. Ale miałem już MacA i już nie chcę.O Lavorach też czytałem i doszedłem do wniosku,że jak mam wydać kasę,to niech to mi słuzy długo. MacA miałem 4 lata i dostawał w kuper,więc Lavor też mógłby szybko się skończyć.Poza tym K ma wyższe ciśnienie robocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 jACKO29 Ja przy zakupie zadałem sobie pytanie do czego będę wykorzystywać - mycie samochodu , kostki brukowej itd Stwierdziłem ,że nie ma sensu wydawać prawie 2 tys. zł na myjkę gdzie może raz miesiącu będę ją wykorzystywał. Jak mi wytrzyma 4 - 5 lat to będę zadowolony. Nikt mi nie zagwarantuje ,że Karcher wytrzyma mi dłużej ( wszytko i tak montowane jest CHRL Tak więc kupiłem tańszą a resztę kasy poszła ( pójdzie ) na kosmetyki , i inne pierdoły do QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mam dokładnie taka jak chce kupić Jacko i jestem z niej Bardzo zadowolony. Naprawdę przyzwoity produkt godny polecenia. Jedynie przewód ciśnieniowy jak dla mnie trochę krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi