ProceSS Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 a co ja mam do tego ? ona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No wreszcie,,,,Panowie zmienili temat, to my jestesmy na pierwszym planie a nie Wasze (jak ktos nazwal) wydmuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 no nie wiem - jak moja mi obiecywała 3 samochody temu że po sobie posprząta (a w aucie nie wiedzieć czemu brudzi na potęgę) , tak do dziś nic w tym temacie nie zrobiła - gdybym sam tego nie robił i nie utrzymywał w autku porządku to bym miał niezły syf. A cwana jest bo w domku to jakoś mi umie wypomnieć że tego owego nie zrobiłem a jak się spytam to kiedy w naszym (przypadkowe tłumaczeni od "moim" ) autku posprząta to jakoś cisza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 no nie wiem - jak moja mi obiecywała 3 samochody temu że po sobie posprząta (a w aucie nie wiedzieć czemu brudzi na potęgę) , tak do dziś nic w tym temacie nie zrobiła - gdybym sam tego nie robił i nie utrzymywał w autku porządku to bym miał niezły syf. A cwana jest bo w domku to jakoś mi umie wypomnieć że tego owego nie zrobiłem a jak się spytam to kiedy w naszym (przypadkowe tłumaczeni od "moim" ) autku posprząta to jakoś cisza ... Witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No wreszcie,,,,Panowie zmienili temat, to my jestesmy na pierwszym planie a nie Wasze (jak ktos nazwal) wydmuszki Moja droga na pierwszym planie to jest maszyna a przy niej ................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Moja droga na pierwszym planie to jest maszyna a przy niej ................................... I to w skąpym bikini,z duuużymi...oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Przeważnie bez i oczy napuchnięte wraz z wentylami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 . A cwana jest bo w domku to jakoś mi umie wypomnieć że tego owego nie zrobiłem a jak się spytam to kiedy w naszym (przypadkowe tłumaczeni od "moim" ) autku posprząta to jakoś cisza ... ...bo dom jest wasz , a autko Twoje Moja droga na pierwszym planie to jest maszyna a przy niej ................................... ....maszyna do szycia ? No to wychodzi że szwaczka Jeszcze tak odnośnie kosmetyków dla pań . Znajomego żona kupiła sobie dosyć drogi krem pod oczy na noc , rano zerkając w lustro woła do męża że strasznie jej opuchły te worki pod oczami ! Kolega ze stoickim spokojem odpowiedział jej z sypialni , że dziś wieczorem to sobie tym cycki wysmaruj nie oczy skoro taki efekt daje to mazidło . Teraz przy każdym "kielichu" mamy polewkę z Marysi No wreszcie,,,,Panowie zmienili temat, to my jestesmy na pierwszym planie a nie Wasze (jak ktos nazwal) wydmuszki Tyle twego co sobie pogadasz Z żoną jedyny problem jest taki że trudniej zmienić na nowszy model , choć niektórym te zamiany przychodzą nad wyraz łatwo w obu przypadkach żona z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Po pieszczeniu blaszek finał przy maszynie Edytowane 31 Października 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Gdybym miał wybierać, to wolę finał z żoną. No ale różne są zboczenia więc rozumiem Ciebie Edziu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Colins przecie nie o samą maszynę się rozchodzi ale oto co przy niej Na glanc można wypolerować maszynę i to co przy maszynie Edytowane 31 Października 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Pytanko. Ile kosztuje zabezpieczenie auto woskiem na zime. Niezależna ręczna myjnia Edytowane 31 Października 2015 przez artua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Przeważnie 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Woskowanie woskowaniem ale w lutym chadyy samodzielnie nakładał Tenzi Q7 uzyskując świetny efekt hydrofobowy, nie wiadomo jednak jak trwały. Minęło już ponad pół roku, ciekaw jestem czy koszty nałożenia preparatu przekładają się na trwałość powłoki. Może ktoś jeszcze bawił się tymi preparatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Też jestem ciekaw a kto stosował woskowanie teflonowe na swoje Kaśki ? albo używał wosku mark Autobrite ;ub kenotek ? Ja za równowartość stojaka wolałem spożyć flaszkę, a koła sobie przerzucam dla kondycji. Jeśli zaś mowa o "szuwaksach", to ja tym razem poszedłem w kosmetyki Nielsena. W ten sposób do wnętrza mam Nielsen Finesee (daje fajny, matowy efekt), do plastików zewnętrznych Nielsen Super A Sheen SAS (taki budyń dający ładny połysk czarnym plastikom), a do gum Nielsen Brillance (który poza efektem wizualnym opóźnia starzenie gumy, o czym słusznie wspomniał Edek). Polecam - dobry stosunek jakości do ceny. A czy ktoś z Was stosował z NIelsena Exhibition Polish - wosk z Carnauba? Edytowane 5 Listopada 2015 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 ja pierdziu! Ludzie! Colins poleca dobry stosunek,a Peceq exchibicjonizm! No dajcie na luz bo już się gorąco mnie robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Nie przeczę. Wyraźnie napisałem, że dobry stosunek za dobrą cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) dla zainteresowanych #Fusso #Ultra #Glaco po 2-ch miesiacach https://www.youtube.com/watch?v=W5EkK2CXI2Y&feature=youtu.be Edytowane 11 Listopada 2015 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 ja pierdziu! Ludzie! Colins poleca dobry stosunek,a Peceq exchibicjonizm! No dajcie na luz bo już się gorąco mnie robi What ? Ja nic tutaj nie polecam . Forum jest po to żeby pytać więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 napiszczie lepiej jak myć auto po woskowaniu na myjni bezdotykowej i innych - czy wystarczy wodą spłukać czy coś chodzi mi o wpływ myjni na długość wosku na lakierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Bezdotykowa to zły pomysł jeśli chodzi o "trwałość"woskowania.Tu o niebo lepiej spłukać a potem szczotka lub gąbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 miałem na mysli płukanie na karcherze ... czy jakieś programy myjące czy tylko płukanie a może nabłyszacznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Bezdotykowa to zły pomysł jeśli chodzi o "trwałość"woskowania.Tu o niebo lepiej spłukać a potem szczotka lub gąbka. Tylko że mycie gąbką tego wynalazku co jest na Qashqai'u jest wysoce ryzykowne.Można się nabawić rys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) miałem na mysli płukanie na karcherze ... czy jakieś programy myjące czy tylko płukanie a może nabłyszacznie ?1 gorąca woda mikroproszek za 10zł i lecisz od dachu po nadkola i felgi kończąc .2 woda zdemiralizowana za 10zł i tak samo od dachu po nadkola i felgi kończąc. Odjeżdżasz kawałek i wycierasz do sucha co tam masz Ircha naturalna bądź gruba szmatka mikrowłókno. Wosku nie wybieraj bo to syf nie wosk szkoda pińędzy I jedyny wosk jaki można teraz użyć po takim myciu przy takiej temperaturze to syntetyczny K2 Spectrum bajka Tak Jacko dobrze mówi nie wolno tego lakieru dotknąć szczotką bo porysuje te wodne dziadostwo nie lakier!!!! Edytowane 22 Listopada 2015 przez Edek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi