Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

O pielęgnacji aut

myszorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To niby mam je jeszcze oddać do servisu wojsk chemicznych ? :)
Tylko nie wiem czy to promieniowanie jest z czerwca 1945r. po amerykańskiej bombie atomowej czy to po awrii elektrowni.
Chyba lepiej je zutylizować ? :(

Edytowane przez nowy 2011

Zdaje się, że w Toruniu masz tam jakieś wojska chemiczne, to ogarną temat. Gorzej z fabryczną korozją.

W razie czego chętnie przyjmę Madzię w cenie złomu. ;)

Nie ma ! Ale są niedaleko bo w Brodnicy ;)

Jak już taki jesteś zdecydowany to odstępuję Ci dzisiaj - za darmochę bo tylko 2.5tyś.zł ! Ja jeszcze pojeżdżę "garbuskiem" ... ileż to ja mam z nim miłych sytuacji aż żal będzie się z nim rozstać :( Może kiedyś w wolnym tenacie napiszę bo teraz to i tak przeginam .Przepraszam !!!

Opisz Adamie swoje przygody w innym temacie. Chętnie poczytamy. :spoko:

Przypuszczam, że Garbus wzbudza więcej pozytywnego zainteresowania niż wszystkie do kupy zebrane nowe wydmuszki.

Czysto japońskie auta zawsze słynęły z bezawaryjności i z ...szybkiej biodegradalnosci ;)

W mojej okolicy (PP) jest firma http://www.premiumshine.pl/- zabezpieczają samochody (również nowe) powłoką ceramiczną koszt to ok. 1500 zł . Widziałem dwa starsze auta po renowacji i zabezpieczeniu - wyszły super. Można zobaczyć ich pracę na Facebooku.

Już se Edi nie pochlebiaj. Madzia, jak każda Japonka lubi sushi, a u Ciebie coś z tym cienko. :D

Colins ale ja nie pisałem w seksualnym sensie tylko biznesowym Madzia by mnie chciała ale za mało kasiory proponowali  :thumbsdown:

Co innego Bogata Koreanka  nie dość że bogata to kuntrakt podpisałem oooo :D

Kolega tajemniczy,nie chce się podzielić gdzie za taką cenę można nabyć.

Wypucowałem tym K2 spectrum i powiem Wam, że wcale a wcale nie ma lepszego efektu niż po myciu na myjni ręcznej. (myli mi jakimś szamponem z woskiem). Po tej myjni świecił się bardziej niż jak wypucowałem Spectrumem.

To ja nie wiem jak ty nim operowałeś że go nie nabłyszczyłeś coś pewnie żałowałeś wosku na blachy  :D

Spectrum trza solidnie psiknąć na blachę nie żałować, rozprowadzić jedną mikrofibrą wilgotną od wosku a drugą suchą mikrofibrą wypolerować do połysku !!

szmata była cała mokra od tego wosku, może to dlatego, że nie polerowałem tylko przetarłem kilka razy.

albo poprostu po myjni ręcznej był lepszy efekt.

ile minut na 1 częśc np. maskę ?

bo ja to robiłem z 30 minut.

w sumie i tak pewna babeczka 60+ pochwaliła moją pracę mówiąc do męża "patrz, ładny ten qashqai, nie?" :D

Edytowane przez ludzik

dokładnie to:

spectrum.jpg

eee, no panie!

2 dni po nalozeniu spectrum i auto łapie cały kurz jaki się tylko da. Całe zakurzone - wystarczy przetrzeć na sucho, ale są też czarne kropki co trzeba mocniej szorować na sucho. Wcześniej tak się nie robiło.

ja używam K2 spectrum ale do wnętrza (bo i konserwuje i przyjemnie pachnie) i na zewnątrz tylko plastiki robie. Jestem z tego bardzo zadowolony ale na blachy nie daje. Na blachy puki co tylko twardy wosk