colins Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Coś w tym jest. Odkąd przestałem chuchać i dmuchać, to nic się z QQ nie dzieje. Leję paliwo i jeżdżę bezstresowo. Chyba nie będę mył go wcale - przynajmniej nie widać wgniotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zycie posiadacza samochodu aspirujacego do zadbanego przypomina siedzenie w okopie w czasie Wojny Swiatowej, nie wiadomo co rabnie i z ktorej strony.... w pelni podzielam Twoje filozoficzne refleksje, plusik ; ) w ramach nadchodzacej wiosennej kosmetyki wzbogacilem sie o nowa szmatke (cale 40 PLN) ktorych mam cale pudlo ale to chyba taka choroba pt. zabawki duzych chlopcow ; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Czasem mysle sobie ze potrzeba 2 samochodow, jeden do codziennej eksploatacji i taki ktory zamykany jest na 6 miesiecy w roku i wypuszczany na wolnosc tylko latem by cieszyc serce i oko. Mam kumpla któremu szkoda nowego Passata i boi się różnego rodzaju wgniotek i zarysowań i do jazdy po mieście kupił starego golfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 w pelni podzielam Twoje filozoficzne refleksje, plusik ; ) w ramach nadchodzacej wiosennej kosmetyki wzbogacilem sie o nowa szmatke (cale 40 PLN) ktorych mam cale pudlo ale to chyba taka choroba pt. zabawki duzych chlopcow ; ) pozdrawiam Dobra szmatka, mam taka. Taka i pluszowy reczniczek z mikrofibry i cale auto osuszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja na Water Magnet osuszam cały samochód ale trza mieć pare w rękach aby ją wyżmać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Fergul,a skąd wiesz że to ona??? Bo faceci mają to w genach że "przedłużenie przyrodzenia " innego faceta jest święte i trzymają dystans i respekt :) .... i pluszowy reczniczek z mikrofibry ..... ...trochę prywatnie i intymnie , ale co tam , zapytam A ŻONĘ PO KĄPIELI TEŻ TAK DOKŁADNIE WYCIERASZ ,KAŻDĄ SZPARKĘ I SZCZELINKĘ TUDZIEŻ OBŁOŚĆ , czy sama się musi jakąś bawełniana frote ścierą szorować ? * - pytanie retoryczne nie musisz odpowiadać , ale z tym ostrzałem snajperskim masz słuszne spostrzeżenia to jest wieczna wojna , żebym sobie nie tłumaczył że wszak to kawał blachy to skończyłbym na OIOMie , amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 I tak mi juz wyrzuca, ze samochod to moja nowa dziewczyna. Najbardziej krytycznym momentem roku jest wiosna kiedy zaczyna sie inspekcja auta po zimie. "Tego tutaj nie bylo" jest co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To w moim przypadku żona rozwiązała problem. Po prostu sumę jaką ja inwestuje w auto ona inwestuje w siebie To sprawiło ze zacząłem się zastanawiać czy niektore kosmetyki/dodatki są mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak ja bym inwestiwal w auto to co żoną w siebie ...nawet nie wiem czy wymyślono tyle tak drogich kosmetyków do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Samochód to rodzaj "męski" wiec kosmetyków nie potrzebuje za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No jak nie ma jak są drogie chemię do aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ty chyba Edek nie masz żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ależ ja mam Żonę i ona wie że samochody i chemia do nich to Priorytet !!! Mało tego ostatnio kupiła mi nowy odkurzacz do samochodu Złota kobita nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No jak nie ma jak są drogie chemię do aut Tyle tylko ,że auto nie pyskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 I go głowa nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 i zawsze chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 i parkuje w każdej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak ja bym inwestiwal w auto to co żoną w siebie ...nawet nie wiem czy wymyślono tyle tak drogich kosmetyków do auta zapewniam Cie ze gdybys chcial ; ) to iloscia i jakoscia kosmetykow do auta, moglbys doprowadzic malzonke do zawisci a pozniej do lez ; ) ponizej link do zbioru forowicza z 'kosmetykiaut' i to nie zadne studio detailerskie a zwykly garaz (i nie jest to jakis high-end) http://s1290.photobucket.com/user/bieniekoriginal/library/arsenal pozdrawiam Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez borge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Eee to nie zawodowiec bo śmalcu nie widzę ani na półeczce ani w kuferku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A my nie zawodowcy,a mamy ! Dzięki Edkowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mój amatorski zestaw wygląda bardzo podobnie,fotki będą przy następnym pimpowaniu auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 zaraziłem się od Was po raz pierwszy po zakupie nowego auta, kiedy minął ani miesiąc, kupiłem coś takiego dziękuję Wam ps wszelkie ewentualne porady co do stosowania wezmę sobie do sercai na pewno zastosuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 O i Plus dla Zawodowca Adama widzę widzę śmalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Powinieneś pracować w reklamie Edku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wiem marnuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi