vonBuBs Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 co to za antena przyklejona jest do szyby nad lusterkiem?W moim serwisie mówią mi że to gps, ale z tego co wiem to antena gps jest za kierownicą pod plastikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 jakiś wynalazek masz...to nie oem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 to antena do sterowania zmiennymi fazami rozrządu VTec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 zaraz wrzucę fotkę. @micho196 możesz powiedzieć coś więcej o tym?Wydaje mi się że to było oryginalne bo w aucie podobno nic zmieniane nie było. Auto w premium packu. [EDIT] trochę słabo widać i odklejałem już tą antenę?!?https://www.dropbox.com/photos/album/2UjxFhj6b7nHIRM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mam taką samą. Wydaje mi się ,że to jest mikrofon do bluetooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Doklanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.